+31-850028929

Facebook Chat

Wie is Carooss?

Wie is Carooss?

Carooss is een nieuwe Startup uit het zuiden van Limburg. Chris Goossens, de oprichter van Carooss, kwam begin 2017 met het idee een online autobedrijf te starten. Het doel is de auto-industrie voorgoed te veranderen. 

Wat moet er dan veranderen? 

Sinds de komst van autodealers en garages meer dan 65 jaar geleden is er niet veel veranderd. Veel autobedrijven focussen wel meer op het internet, maar zijn nog steeds heel ouderwets. Vergeleken met bedrijven in andere branches ligt de autobranche ver achter in de tijd. Het doel van Carooss is de traditionele manier van een auto aankoop te veranderen.

Wat maakt Carooss zo bijzonder?

# Volledig online

Een nieuwe auto volledig zelf samenstellen en online bestellen zonder tussenkomst van een verkoper. Je betaald dus niet meer voor een fysieke showroom en ook niet meer voor de verkoper in zijn stropdas.

# Makkelijk

Je bespaart tijd en energie, want je koopt de auto wanneer en waar je wil. Complete vrijheid, alles is online te regelen, van financiering tot inruil.

# Transparantie

Carooss probeert het onlineproces zo makkelijk, maar vooral zo doorzichtig mogelijk te maken. Eerlijke auto’s, onze eerlijke mening en geen verborgen kosten zoals Afleverkosten, wat is dat eigenlijk? Transparantie is volgens Carooss een van de meest belangrijke aspecten. Carooss gaat alleen voor 100% tevreden klanten, vandaar ook de veertien dagen geld terug garantie.

# Kwaliteit

Carooss gaat alleen voor kwaliteit, alle auto’s zijn nieuw, geen schade auto’s, geen teruggedraaide teller en geen beschadigingen. Daarbij hebben alle auto’s die door Carooss verkocht worden fabrieksgarantie.

# Vertrouwen 

Het vertrouwen in Carooss is het belangrijkste dat u moet hebben om online een auto te kopen. Wij doen ons best als online bedrijf uw vertrouwen te winnen. Maar als u het dan toch niet durft, volledig online een auto te kopen. Dan kunt u ons gewoon bellen en dan wikkelen we de koop met u persoonlijk af. Daarbij staat Carooss zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

# Aflevering

Na de aankoop bepaalt u waar en wanneer u de auto wilt ontvangen. Wilt u de auto thuis ontvangen of komt u de auto ophalen? 

 

Conclusie

Carooss gaat alleen voor 100% tevreden klanten en is geen traditioneel autobedrijf. Wij zijn niet constant op zoek naar de volgende deal om zo veel mogelijk geld uit uw broekzak te kloppen. Carooss is er voor de lange termijn met het doel de autobranche voorgoed te veranderen.

Als je nog niet overtuigd bent over het online auto kopen. Bekijk ons ander blog post ‘’Gaan we auto’s online kopen’’

 


Schrijf hier uw opmerking