+31-850028929

Facebook Chat

 

Bent u niet tevreden met de auto? 

We doen ons best om de om de auto te vinden die bij u past. Het mogelijk dat de auto toch niet helemaal voldoet.  Als de auto niet bevalt heeft u 14 dagen om de auto terug te geven zonder opgave van reden. In dit geval vinden we het jammer dat we niet de perfecte auto hebben kunnen vinden. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag van de auto terug en we zullen geen lastige vragen aan u stellen.

Uw aankoop retourneren? Neem contact met ons op en mail ons dit formulier.

Er gelden een aantal regels voor de 14 dagen bedenktijd.

In ieder geval zullen u voor de terugbetaling van het aankoopbedrag geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de auto hebben teruggekregen, of de auto is opgehaald, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de auto onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, terug te brengen of op te laten halen. U bent op tijd als u de auto terugbrengt of laat ophalen voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugbrengen ophalen van de auto komen voor uw rekening. De kosten voor het ophalen van de auto bedragen 135 euro. Ons retouradres Themaatweg 2, 6121 RG Born. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de auto die het gevolg is van het gebruik daarvan, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de auto vast te stellen.

Proefrit maximaal 150 kilometer

U mag maximaal 150 kilometer rijden in de proefperiode. Wij geloven dat 150 km genoeg is voor een proefrit, om te bepalen of de auto iets voor u is. Als u meer dan 150 km rijdt, dan mag u de auto natuurlijk ook gewoon terugbrengen. In dit geval vragen we een vergoeding van € 2,50 per extra gereden kilometer

U rijdt meer dan 500 kilometer 

Als u meer dan 500 kilometer rijdt met uw nieuwe auto, brengen wij € 5,- per extra gereden kilometer in rekening voor de waardevermindering.

Schade gemaakt in bedenktijd

Het kan altijd wel eens gebeuren dat u schade veroorzaakt tijdens de 14 dagen bedenktijd. Als u met de schade van de aankoop af wilt afzien mag u de aankoop nog altijd gewoon annuleren. U heeft de auto gekocht en u bent natuurlijk de wettelijke eigenaar. De mogelijke schade die gedurende de bedenktijd is veroorzaakt zal op uw autoverzekering verhaald worden. De waardevermindering van de auto wordt verrekend met het terug te storten aankoopbedrag.